Nedelja 16.10.2011.
02:05 >> 12:41h
Beta

Merlin zakazao još jedan koncert u "Areni"

Dino Merlin rasprodao karte za prvi koncert u Beogradu
 

Fanovi su požurili da zauzmu svoje mesto kako bi uživali u hitovima jedne od najvećih zvezda bivše Jugoslavije i rezervisali karte nešto više od mesec dana pre koncerta.

Koncert je rasprodat za četiri dana, saopštili su organizatori, navodeći da je za četiri sata prodato više od 2.500 karata.

"Zbog fanova koji nisu stigli da nabave ulaznice, odlučio sam da održim još jedan koncert u Beogradu. Vidimo se 25. i 26. novembra", poručio je Dino Merlin.

Inače, ovo će biti prvi nastupi Merlina u Beogradu posle 20 godina, a prisutni će imati priliku da uživaju u pesmama koje su obeležile njegovu karijeru, kao što su "Danas sam OK", "Mjesečina“, "Moj je život Švicarska", "Učini mi pravu stvar" i mnogim drugim.

Ulaznice za drugi nastup biće u prodaji od ponedeljka, 17. oktobra, i to putem sajta www.tickets.rs ili na prodajnim mestima Card Service-a u tržnom centru Ušće, Bilet centru, knjižarama Vulkan i Delfi, po cenama od 2.200 dinara za fan pit, 2.000 dinara za parter i od 1.800 do 2.500 dinara za tribine.

Protiv koncerta Dina Merlina pisana je peticija, a čini se da mu nisu svi Srbi oprostili izjave koje je davao za vreme rata.

2024 © - Vesti online