Subota 26.12.2009.
14:37
24sata.hr

Vratila se iz mrtvih posle 5 godina?

Padmin brat kupovao je delove za auto u obližnjem gradu pre mesec dana. Vidio je prosjakinju koja ga je podsetila na sestru. Sutradan se vratio sa drugom sestrom koja je bila takođe uverena da je prljava i zapuštena žena njihova izgubljena sestra. Kontaktirali su policiju koja im je dozvolila da je odvedu kući.

Da li je ovo zaista Padma Vavlanboke

Smrdela je, bila je nasilna i nije dozvolila da je itko takne. Nije htela da razgovara. Nekoliko dana kasnije odveli su je u bolnicu u Galeu. Bila je strašno uznemirena. Progovorila je prvu reč nekoliko dana kasnije. Ekipa Independenta posetila ju je i pokazala sliku sa venčanja.
 

"To je moj muž", rekla je sa osmehom na licu.

Rekla je i kako ima dvoje dece, iako je tvrdila da su ćerke. Prepoznala je stariju sestru i znala je njeno ime, ali je mislila da joj je tetka.

Padma Vavlanboke na dan svog venčanja

Padma se pre pet godina, zajedno sa suprugom, tada šestogodišnjim sinom Amanom i dvogodišnjim Nitjaom vraćala vozom kući. Voz je u jednom trenutku poklopio veliki talas. Za svih 1500 putnika i seljana u Peraliji pretpostavljalo se da su mrtvi. Cela porodica nije uverena da je zaista reč o Padmi. Žena nema ožiljaka od carskog reza i kao da su joj noge drugačije. Sećaju se da je bila vesela žena.

Trenutno je u toku analiza DNK.

2024 © - Vesti online