Četvrtak 13.10.2011.
12:00
K. Savić - Vesti - Foto:

Veliko srce i široke ruke

PRIJATELJI: Dana Vacev sa Aleksandrom i Ljiljanom Čolić
 

Ova žena dobrog srca je zajedno sa ćerkama Manuelom i Dijanom, doputovala u otadžbinu povodom četvorogodišnjice smrti supruga, ali je otišla i kod Aleksandra i odnela kutiju tableta leka "buspar" od 10 mg, garderobu, slatkiše, kozmetiku i odeću za majku Ljiljanu.

- Ne pamtim dan kada je Dana došla u Srbiju, a da nije svratila kod nas i donela pomoć. Zbog svega što su Dana i njene ćerke učinile za mog sina i što nastavljaju da čine, Aca i ja bićemo im večiti dužnici. Danina iskrena briga nam zaista mnogo znače. Da ne govorim o njenim posetama. Onaj naš kućerak pretvori se u najradosnije mesto na svetu. To nam daje snagu da ne pokleknemo pred Acinom bolešću, zbog koje je sve manje pokretan i slabije govori, ali ni drugim životnim nedaćama. Ne smem da zaboravim ni ostale plemenite čitaoce "Vesti" koji su godinama uz nas i slanjem lekova i donacija, mom sinu život produžavaju, na čemu sam im beskrajno zahvalna - rekla je Ljiljana Čolić.
 

POZIV DONATORIMA

 

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br.: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online