Sreda 12.10.2011.
23:34
24sata.info

Drevne Maje predvidele tačno u dan kolaps komunikacija

Sunce i njegove opasne eksplozije koje prave haos na Zemlji
 

U polju bežičnih komunikacija, u utorak 11. oktobra, bio je potpuni kolaps. Veliki broj korisnika mobilnih telefona i interneta širom sveta, a pre svega u Evropi, nije mogao da pošalje niti da primati poruke. Posebne probleme imali su korisnici "BlackBerryja", koji nisu imali pristup društvenim mrežama Facebook, Twitter i MSN.

Solarne oluje za 2012. godinu (po Majama)
* 6. januar - 3. april
*29. juna - 26. septembra

Stručnjaci za informatiku i elektronske komunikacije potvrdili su da je kolaps bežičnih komunikacija direktna posledica pojačane radijacije izazvane erupcijama na Suncu.

Inače, solarna oluja zadnja je u ovoj godini, ako je verovati Majama. One u svom kalendaru za 2012. godinu predviđaju još jakih zračenja, a zadnje će biti toliko jako da će izazvati - kraj sveta! Šta to po Majama tačno znači, ostaje nam da vidimo.

Zanimljivo je da se proročanstvo Maja skoro poklapa sa proračunima NASA-e da će 2013. godine završiti period mirovanja Sunca.

Naime, stručnjaci NASA-e izračunali su da će povećana radijacija izazvati nezapamćen haos na planeti. Na udaru će biti svi telekomunikacioni uređaji, sva elektronika, saobraćaj, ali i industrija, pa i vojska.

Udar sa Sunca će biti toliko jak da bi moglo da se dogodi da cela planeta ostane bez struje, tvrde u NASA-i.

2024 © - Vesti online