Subota 26.12.2009.
12:55
Z. K. Munja - Vesti

Kako se radi "đinđi rinđi 100%" ?

U Domu kulture u Kumodražu, uz obilje "vatrene vode" i učešće brojnjih statista, prevashodno onih ženskih, režiser Luni Marković, inače sin poznatog aranžera Slobe Markovića, snimio je ovaj urnebesni spot.

Na licu mesta, kao i uvek kada se pripremaju estradni noviteti bio je i naš reporter Z. K. Munja koji nam je doneo ekskluzivne snimke delova novog spota.

Da podsetimo, Toma Panters je svoje stavove o "đinđi rinđi" tematici najbolje objasnio kada je nedavno učesnicima rijaliti šou programa Farma držao predavanje o seksu. Posebno mu je za oko često zapadala Marina Perazić.

"Joj, kad me pogleda onako zavodnički sa stisnutim usnama... Uh, mora da padne đinđi-rinđi. Bilo bi super da to bude među svinjama, ali moram da pazim jer vidite koliko je snažna. Mogla bi da me sastavi sa zemljom ako se ne pokažem!“, delio je fantazije sa ostalim "farmerima “ Toma.

Toma razmišlja da otvori školu seksa kako bi mlade naučio šta znači "malo levo, malo desno, sa strane, s preda“, jer prema njegovom mišljenju "današnja omladina ne zna ništa“.

Kad je izašao sa Farme, Toma je u studiju Pinka izjavio: "Proš'o šoubiznis, sad idem kući!".

"Dosta je bilo, sedam nedelja, već sam bio pri kraju snage", rekao je Toma, a masiranje Marine objasnio je: "Sa Marinom sam se lepo šalio, sve je to išlo u rok službe, a masaža...paaa, morali smo da se podsetimo kako to izgleda".

2024 © - Vesti online