Četvrtak 13.10.2011.
08:00
S media

Savršen seks bez seksa

Foto: Ilustracija
 

KAŽITE "NEĆU DA IMAM SEKS SA TOBOM." NAGLAS.
Kažite ovo kada stvari počnu da se zahuktavaju na kauču. Uhvatite njegovo lice, pogledajte ga pravo u oči i recite da nećete imati seks sa njim. A onda nastavite da se mazite. Ovo podrazumeva da je "sve ostalo" je na stolu. Pustite mašti na volju.

KORISTITE RUKE
Neverovatno je šta možete da uradite kad se posvetite partneru koristeći samo ruke. Ruke i prsti se generalno smatraju predigrom, pa često ne istražujemo širok spektar onog što naše ruke mogu da učine. Posebno kod osetljivih osoba: kada zadatak zahteva suptilnost, blagost i pažnju, mi koristimo naše ruke. Ima smisla, zar ne?

DODIR FANTAZIJE
Nije neophodno čak ni da se obučete u neki kostim (naravno, ako želite, samo napred!), ali mali nagoveštaj fantazije može da prožme seks bez seksa intenzitetom kao da idete "do kraja". Na primer, pokušajte planiranje "profesionalne" masaže uljima, toplim peškirima, opuštajućom muzikom... Uvedite partnera u stanje duboke relaksacije - s tim da iznenađenje ima "srećan kraj" (ovo radi i na ženama, takođe). Činjenica da ste već super stimulisani u kombinaciji sa malo nevaljalih ideja je verovatno ono što će im pomutiti pamet.

SPUSTITE SE DOLE
Prvi korak je da prevaziđete glupu ideju da nekome nešto "činite". Ako zaista ne želite da to uradite, biće šteta za sve. Drugi problem koji morate da rešite je ideja da činite usnama nešto samo da bi vaš partner bio spreman za seks. Kada se spustite dole sa oralnim seksom na umu zbog njega samog, on može biti isto toliko dobar za obe strane kao i "pravi" seks.

UČINITE TO U JAVNOSTI
Nema lakšeg načina da upražnjavate "ne penetracijski seks" nego kada je to u javnosti. U automobilu, bioskopu, pod dugačkim stolnjakom u restoranu - neće vas uhvatiti ako možete da zadržite buku na minimumu. Budimo iskreni. Sigurno ste imali neke nezaboravne odnose u vašem životu, ali uvek ćete pamtiti vreme kada ste dobili oral u vrtešci.

ELEMENT IZNENAĐENJA
Seks koji je neočekivan, ali dobrodošao, uvek je dobar seks, bez obzira da li je konkretan seksualni odnos uključen ili ne. "Napadnite" je dok gleda omiljenu seriju. Stavite mu ruku na pantalone dok kuva jutarnju kafu. Ovakvi susreti mogu da učine prosečan kraj večeri i krevetski seks mnogo primamljivijim.

2024 © - Vesti online