Petak 25.12.2009.
19:48
Vestionline, Sportservis

Čelsi: Novi ugovor za Ivanovića

Slavni "kraljevski klub" je apostrofirao Ivanovića kao jednu od zvezda koju želi da angažuje u predstojećem prelaznom roku. Sudeći po informacijama koje dolaze iz Čelsija, "plavci" su ozbiljno shvatili "pretnje" Španaca i rešili su da problem reše tako što će Srbinu ponuditi novi, finansijski izdašniji ugovor.

Branislav Ivanović je na "Stamford Bridž" stigao 2007. godine iz Lokomotive iz Moskve za sumu od 9,7 miliona funti. Srpski reprezentativac nije dobro startovao u klubu jer nije dobijao pravu šansu, ali se sve promenilo dolaskom trenera Karla Anćelotija koji ga je uvrstio u standardnu postavu.

Nekadašnji igrač OFK Beograda odličnim igrama je maksimalno  iskoristio pruženu šansu, pa se našao na meti madridskog kluba koji je na duže vreme ostao bez povređenog štopera Pepea. 

U Premijer ligi sada sledi serija utakmica, koja bi mogla da odluči novog šampiona. Čelsi je lider prvenstva sa četiri boda više od Mančester Junajteda.

"Svi znamo koliko je Premijer liga jaka. Više nema one "velike četvorke", sada je liga mnogo izjednačenija. Svaki meč moraš da shvatiš maksimalno ozbiljno, jer ako posustaneš, odmah je tu neko ko vreba šansu da te pretekne", izjavio je Ivanović pred gostovanje u Birmingemu.
 

2024 © - Vesti online