Ponedeljak 10.10.2011.
14:43
Beta

Naprednjaci posle izbora sa PUPS-om

"Postoji neko iz vladajuće koalicije ko bi bio realan za saradnju. Ima jedna mala, ali veoma važna stranke koja ima 2,1 odsto podrške", rekao je Vučić, koji najpre nije hteo da kaže ime te stranke, a zatim je otkrio da je reč o PUPS-u.

Poštuje snagu PUPS-a: Aleksandar Vučić i Jovan Krkobabić

"Poštujem političku snagu PUPS-a..., mnogo su me manje lagali od drugih", rekao je Vučić.

On je dodao da SNS kao iskrene partnere u budućnosti vidi Savez vojvođanskih Madjara, da sa DSS-om naprednjaci nisu razgovarali o izbornim savezima, ali da imaju korektan odnos, dok je sa sindikatima razgovarano samo o položaju radnika, ali ne i o političkoj saradnji.

Vučić je naveo da saradnja sa liderom SDPS Rasimom Ljajićem nije moguća, jer se on, kako je ocenio, već opredelio za saradnju sa drugom strankom. Saradnja nije moguća ni sa URS-om, rekao je zamenik predsednika naprednjaka.

Vučić se na stranačkoj konferenciji za novinare pohvalio najnovijim rezultatima istraživanja stranaka ali nije naveo ko je autor tog istraživanja po kome je navodno prednost SNS u odnosu na DS oko 10 odsto.

On je još jednom optužio Vladu Srbije najodgovornija za pad životnog standarda i ekonomske pozicije Srbije u svetu i da bi zbog toga trebalo da podnese ostavku.

2024 © - Vesti online