Ponedeljak 10.10.2011.
05:37
E. V.

Posle Ćazima opet Ljuba

Ponovo u zagrljaju rukometaša: Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović

Posle kratke, ali burne veze s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koja je podigla veliku medijsku prašinu u regionu, Nataša je na sve načine pokušavala da opovrgne priče o njihovoj romansi, iako su zajedničke fotografije govorile više od reči.

Kako je sama priznala, zbog Ćazima je dobijala i ozbiljne pretnje, pa ne čudi što je nakon raskida s njim odlučila da povrati srozanu popularnost i vratila se u zagrljaj bivšeg dečka, rukometaša Ljube Jovanovića.

Kako pišu beogradski mediji, do pomirenja je došlo na nedavnoj proslavi njenog rođendana kada su pod dejstvom alkohola njih dvoje počeli da razmenjuju nežnosti i da se ljube pred gostima.

Bivši-sadašnji par nije raspoložen za razgovor sa novinarima na ovu temu, mada su ih fotografi uslikali zajedno na ulicama Novog Sada, ali i kada je korpulentni rukometaš napuštao njen stan.

Komšije popularne pevačice otkrivaju da su Ljuba i Nataša ponovo zajedno poslednjih dana i da ga često viđaju kada ujutru izađe iz njenog stana i ode po doručak do obližnje pekare. Koliko će ovog puta potrajati njihova romansa, ostaje da se vidi.

2024 © - Vesti online