Ponedeljak 10.10.2011.
06:23
Vesti

Srpski "anđeo" u britanskom filmu

Snimanje filma počelo je prošle nedelje u Beogradu, a Dimitrovska glumi devojku koja pati od nesanice. Viktorijin anđeo u filmu igra glavnu ulogu pored britanskog glumca Bena Oldridža, a rediteljka je Ivana Bobić.

Danijela je jedno od zaštitnih lica prestižne kuće Viktorijas sikrit, koja proizvodi donji veš, a ugovor sa prestižnom kućom potpisala je posle brojnih kastinga. U svet mode kročila je pobedom za Elitovo lice godine još 2004, a sada je rame uz rame sa lepoticama kao što su Hajdi Klum, Adrijana Lima, Daucen Krus i mnoge druge.


Lepa brineta nedavno je otkrila da je morala kosu, ten i telo da dovede u besprekorno stanje da bi prešla prag Viktorijas sikrita. - Kockice su se poklopile, i dobila sam ugovor. Odmah sam javila porodici radosne vesti - izjavila je Danijela.

Snimila reklamu i za "Iv Sen Loran"


Pored prestižnog ugovora, Danijela je ostvarila i mnoge druge poslovne uspehe, među kojima je i snimanje reklame za novi parfem kuće "Iv Sen Loran" sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom. Sada će se evo oprobati i kao glumica.

2024 © - Vesti online