Nedelja 09.10.2011.
10:13
Alo

Egipćani žene Srpkinje na 10 dana

Međusobno iskorišćavanje: One željne avanture, a oni para i poklona

Ove godine, kao nikada pre, mnoge lakomislene devojke pale su na šarm nekog od nekoliko hiljada lokalnih žigola, koji su ih veoma lako i brzo preveli žedne preko vode i - oženili na 10 dana! Osim, naravno, onih koji su svesno htele da dožive seks avanturu upravo s Arapima.


"Ti si lepša nego Nefertiti i Kleopatra zajedno! Ti si moja Šeherezada iz '1001 noći, habibi'! Zaista si prelepa i jedinstvena", tek je jedna od sijaset fora na koje obično padaju devojke uz Rusije, Poljske, Velike Britanije i Nemačke, a u poslednje vreme sve više i onih iz Srbije.


Osim klasičnog muvanja obasipanjem komplimentima, egipatska žigola razvila su i druge uspešne tehnike. Tako, primera radi, u dilu s lokalnim trgovcima obezbeđuju turistkinjama "povoljnije cene" razne robe, pošto se daleko uspešnije cenkaju. Neretko se dešava da im devojke, u znak zahvalnosti, kupuju razne poklone, a oni im uzvraćaju čašćavanjem pićem ili gledanjem u dlan.


Tehnika muvanja lokalnih Egipćana naprosto je fascinantna - da li zbog toga što su zaista novootkriveni Don Žuani ili možda zato što devojke svesno idu u takve avanture, manje je bitno. Ali, ono što je u ovoj zemlji krajnje specifično jeste specijalna vrsta bračnog dokumenta, poznata kao "orfi ugovor".


Sklapanje ovog dokumenta Egipćanima omogućava da nesmetano borave u mestima poput Hurgade i Šarm el Šeika, u kojima su turisti tretirani kao svetinje, čak toliko da lokalnom stanovništvu, koje nije zaposleno u turističkoj industriji, nije dozvoljeno da tu borave. Osim, naravno, ako im tamo nisu bračni partneri. 

Posedovanje "orfi ugovora" omogućava im čak i da borave u većini hotelskih kompleksa, iako postoje i oni koji, ipak, to ne dozvoljavaju. Za sklapanje ovog ugovora dovoljno je da se ode kod advokata, i to bez svedoka, plati 150 egipatskih funti za dokument, kao i honorar advokatu od 50 funti. Isto toliko i za razvod. Ili ukupno 30 evra. Neretko se dešava da su istovremeno "oženjeni" s više devojaka, pa čim jedna od njih ode kući, ne moraju odmah da jure drugu kako bi izbegli deportaciju van turističkog centra, a što je inače česta pojava.

Primera radi, jedan od lokalaca, koji se predstavio kao Ahmed, samo u jednom mesecu uspeo je da se oženi i razvede čak 10 puta! Ako dodamo da su ovi momci odlični poznavaoci najmanje nekoliko svetskih jezika, da neretko uče devojke da rone i da su odlični manipulatori, nije ni čudno što devojke obično ne ljubomorišu zbog bigamije.


Ovi "brakovi" obično traju dok su devojke na letovanju, a za razvod je sasvim dovoljno iscepati to parče papira i platiti advokatu 50 egipatskih funti da poništi dogovor.


Na meti se obično nalaze devojke koje su, na primer, u skorije vreme ostale bez momaka, one koje dugo nemaju vezu, koje su "brze na okidaču" kada je u pitanju udaja i slično, koje nesvesno padaju na te fore.


Hurgada je zbog toga u međuvremenu postala poznata i kao "grad seksa i požude" pošto ovakvih muških prostitutki bukvalno ima na svakom koraku. Ima i situacija kada devojke znaju u šta se upuštaju, ali pristaju prvenstveno zbog toga što sa "orfi ugovorom" njihovi "muževi" imaju pravo da iznajme daleko jeftinije apartmane u odnosu na hotelske. Dovoljno je samo da vratarima takvih apartmana pokažu ugovor, pa da prođu kudikamo jeftinije. Dakle, one dobijaju jeftino letovanje, a oni jeftin seks! Doduše, dešava se i da devojke, prvenstveno iz bivših ruskih republika, na ovaj način pokušavaju da dođu do papira koji će im omogućiti da po slovu zakona nađu posao u ovim letovalištima.


A da Egipćani nemaju problem s probirljivošću, pokazuje i to što bez problema kidišu i na starije gospođe, najčešće udovice i raspuštenice željne dobre letnje avanture. 

2024 © - Vesti online