Nedelja 09.10.2011.
08:00
Smedia

Seksi fantazije koje su proslavili filmovi

Hale Beri kao "Žena mačka"
 

Svaki par bi trebalo da odluči šta je za njih pustolovina i na koji način će ostvariti svoju fantaziju, ali to ne bi trebalo da radite samo zato što su vam filmovi i televizija napunili uši. Kurir predstavlja pet fantazija koje u praksi uopšte ne izgledaju kao na filmu.

KOŽNI VEŠ
Plastičan i kožni veš deluje vrlo atraktivno i zanosno na televiziji. Međutim, ako se izuzme izgled, takav veš ne nudi baš previše. Čak je i vrlo neprijatan za nošenje. Pogotovo ženama, koje to rade samo da bi zadovoljile fantazije partnera koji se navukao na tu ideju gledajući filmove u kasne sate.

SEKS POD TUŠEM
Da li ima nešto romantičnije i zabavnije od vođenja ljubavi pod mlazom tople vode. E pa ima, i to mnogo toga. Opasno klizanje, rušenje stvari koje se obično nalaze u blizini kade poput gelova za tuširanje, toalet papira, dečjih igračaka.

NUDISTIČKA PLAŽA
Iako većina nudističku plažu zamišlja kao raj po kojem se šetaju zaljubljeni i goli mladi parovi, realnost nudističkih plaža je potpuno drugačija. One su često pune sredovečnih parova, na čijim se telima vide godine i kojima seks uglavnom nije na pameti.

NA JAVNOM MESTU
Seks u gomili ljudi deluje kao uzbudljiva i riskantna avantura... sve dok vas ne uhvate na delu. Tada je poniženje toliko da ni odlazak u zatvor ne izgleda kao grozna ideja. Da ne pominjemo kako ćete se osećati ukoliko vas vidi dete ili rođak. To može da ima potpuno suprotni efekat na vašu vezu.

SEKS U AVIONU
Koliko god puta pogledali neki ljubavni film u kojem zaljubljeni par iskoristi toalet u avionu za razuzdani seks, bolje bi vam bilo da tu vrstu fantazije ostavite tamo gde jeste. Na filmskom platnu. Ne samo da se u kabini sve trese, nego je toliko mala da se jedva i jedna osoba u njoj okrene.

2024 © - Vesti online