Petak 07.10.2011.
23:06 >> 13:54h
Vestionline

Petrović: Planirao sam remi

''Imali smo i mi neke šanse, ali Italijani su dobro igrali, pa mislim da je rezultat realan. To je fudbal, moramo se nadati u sledećoj utakmici...'', ocenio je Pižon.

Selektor Srbije veruje da je meč završen pravednim rezultatom 1:1.

"Italija je jedna dobra reprezentacija, videli ste i sami, ja sam to govorio od prvog trenutka. Oni su igrali odlično, ali smo imali i mi naše šanse, pa mislim da je rezultat realan. Moramo se nadati pobedi u sledećoj utakmici i radićemo na tome", zaključio je Petrović i dodao:

"Igrači nisu znali šta se dešava u Belfastu, ali sam ja znao. Dobro smo se nosili, očekivao sam više od Krasića i Tošića, ali su Italijani bili dobri u odbrani. Fejsa je povredio članak i verovatno neće igrati u Sloveniji, a pitanje je koliko će i Vidić biti spreman", pojasnio je Petrović, dodajući da je upozoravao igrače da ne smeju da prime gol u prvih 15 minuta, kao što se desilo.

Nakon remija na Marakani, Ćezare Prandeli, selektor Italije, bio je zadovoljan.

"Odigrali smo odličnu utakmicu iako smo pre bili zabrinuti. Igrali smo na teškom terenu, ali smo na kraju zadovoljni. Pritiska je bilo pre početka meča, a igrali smo i rizičnu utakmicu iz poznatih razloga. Počeli smo dobro, igrali brzo na sredini, ali u nastavku ćemo morati da poboljšamo mnogo toga", rekao je Prandeli i dodao: 

"Bili smo zabrinuti zbog poštovanja prema ekipi Srbije, ali smo se ipak pokazali kao organizovana ekipa. Prisilili smo Srbiju na igru koju ne poznaju dobro", smatra Prandeli, koji nije želeo da prognozira hoće li Srbija uspeti da savlada Sloveniju.

2024 © - Vesti online