Subota 08.10.2011.
01:17
RTS

Majkl Džekson spavao sa dečjom lutkom?

Snimak sobe Majkl Džeksona posle njegove smrti. Otkriveno je da je pevač spavao sa plavokosom lutkom.
 

Na suđenju Konradu Mareju, ličnom lekaru pokojnog kralja popa, otkriveno je da je Majkl Džekson spavao sa porcelanskom lutkom u prirodnoj veličini bebe na dan kada je preminuo.

Igračka odevena u zeleno, koja je imala rumene obraze i plave kovrdže, zatečena je na pokrivaču na krevetu na dan kada se poznati pevač onesvestio i preminuo u svojoj vili u Los Anđelesu. Fotografija lutke koja leži pored CD plejera pokazana je poroti na suđenju Mareju. Nju su napravili istražitelji koji su proveravali kuću nakon Džeksonove smrti 25. juna 2009. godine.

Prisutni u sudnici takođe su imali priliku da vide i fotografije tanjira za ručavanje na kojima su bili oslikani likovi beba za koje se misli da su Džeksonova deca, Princ, Paris i Blanket.

Do sada neviđeni prizori iz Džeksonove spavaće sobe pokazani su prilikom svedočenja istražitelja Elise Flik.

Kasnije tokom suđenja, toksikolog Den Anderson svedočio je da je Majkl imao šest različitih lekova u organizmu kada je preminuo.

Doktor Konrad Mari

Optuženi Konrad Marej pustio je audio-snimak u kojem mu Majkl priča koliko mu je bitno da napravi veliki koncert i da se oseća dobro da bi mogao da bude uz decu, jer, kako je u snimku naglasio, on detinjstvo nije imao.

Tužioci smatraju da je snimak napravljen dok je Majkl bio pod dejstvom lekova.

Suđenje se nastavlja.

2024 © - Vesti online