Petak 07.10.2011.
22:11
Mondo

Lejdi Gaga umesto Fredija Merkjurija?

Lejdi Gagi će se možda ostvariti san, da peva sa njenom omiljenom grupom iz detinjstva
 

Pevačica pregovara s gitaristom grupe "Queen" Brajnom Mejom o tome da postane glavni vokal legendarnog benda, pišu britanski mediji.

Mesto pevača koje je ostalo upražnjeno tragičnom i preranom smrću jednog od najboljih voklala današnjice, time bi bilo popunjeno.

Legendarni Fredi Merkjuri

Gaga bi tako zamenila nenadmašnog Fredija Merkjurija, koji je preminuo 1991. godine. Umesto njega, u bendu je od 2004. do 2009. godine, pevao Pol Rodžers, a sad "Queen" želi novog pevača sa kojom bi krenuli na svetsku turneju.

Mej se nada da će Lejdi Gaga, koja je i svoje umetničko ime izabrala prema čuvenom hitu grupe "Radio Ga Ga", prihvatiti njegovu ponudu.

"Stalno razgovaramo o tome da bi želeli da krenemo na turneju, ali problem je u tome što nemamo pevača. Radio sam s Lejdi Gagom, vrlo je kreativna, sa njom smo razgovarali o tome da peva i bude frontmen u bendu. Ona nije samo pevačica, već piše i komponuje svoje pesme", rekao je Mej za " Dejli Ekspres".

Mej je dodao i da bend planira da uradi duete pesama grupe "Queen" sa mnogim popularnim muzičarima, i od toga napravi TV šou, a Gaga će svakako biti deo toga.

2024 © - Vesti online