Četvrtak 24.12.2009.
12:44
Vestionline

Survivor: Bibi nova Nikolina žrtva

Srdačan pozdrav posle borbe: Bibi i Nikola
 

Kragujevčanin Nikola, učesnik rijaliti-šoua Survivor, može da se pohvali da ima svoje ostrvo!

Od dolaska na Ostrvo duhova, Nikola je redom izbacivao suparnike, a njegova nova žrtva bio je Beograđanin Bibi.

 

Ko je Aleksandar Bošković (28)

 

Zanimanje: vlasnik hostela, radnik obezbeđenja i student bezbednosti.
Aleksandar studira, sa porodicom vodi hostel u Beogradu, a svojevremeno je bio telohranitelj “nekim veoma važnim facama”. Ovog momka avanturističkog duha uzbuđuju brzina i rizične situacije.

U komplikovanoj igri za opstanak, koja je zahtevala i spretnost i koncetraciju, jer je trebalo prelaziti konopce, čvorove, grede, Nikola je pobedio svog drugara i pokazao da je neprikosnoveni gospodar Ostrva duhova.

"Pre polaska na Filipine, u Beogradu sam rekao da ću biti pobednik Survivora, jer sam želeo ljudima da pokažem da imam veliki motiv. Međutim, u životu nekada druge okolnosti utiču na ostvarenje zacrtanih ciljeva. Bio sam pod velikim pritiskom i to je uticalo na mene i zbog toga sam podbacio i fizički i mentalno", rekao je Bibi pre nego što je zauvek napusto Survivor.

Poželeo je Nikoli, ali i Slovencima Klemenu i Teji sve najbolje u nastavku takmičenja, jer su oni njegovi favoriti. Pogledajte kako je Bibi predstavljen na početku ovog šoua:

Dok su se Nikola i Bibi borili za opstanak, plemena Ga dang i okrnjeni Manobo ušli su u novu borbu za imunitet.

Između pet takmičara bile su umetnute četiri lobanje, koje je trebalo podupreti rukama ne dozvoljavajući da padnu na zemlju. Anin pritisak ruke popušta i prva lobanja pada. Žene Manoba su se opasno spetljale, i bez obzira na lavovsku borbu jedina dva muška predstavnika, Luke i Dušana, Ga dangovci odnose ubedljivu pobedu.

Manobo će na Plemenskom savetu morati da se odluči za nekoga ko će otići na Ostrvo duhova. Ostaće ih samo četvoro...
 

2024 © - Vesti online