Četvrtak 06.10.2011.
10:47
Blic

Vojtehovski portparol Đokovića?

Posle Pinka, otvara PR agenciju: Tatjana Vojtehovski
 

Tanja je ovih dana viđena na ručku sa Novakom i njegovim ocem Srđanom. Takođe, Srđan Đoković je bio na velikoj zabavi koju je povodom sedamnaest godina rada napravila TV Pink u Šimanovcima, a gde je takođe bila i Tanja Vojtehovski. Pregovori o Tanjinom angažmanu su veoma ozbiljni i oni su se do sada sastali već tri puta.

Novak - prvi klijent?

Vojtehovski nije želela ni da potvrdi niti da demantuje ovu informaciju.


Podsećanja radi, Tatjana Vojtehovski je nakon skoro decenije rada napustila „Pink medija grupu” i odlučila da započne privatan biznis.

Kako je nedavno objasnila medijima, uskoro će otvoriti svoju PR agenciju koja će se zvati “Vojtehovski Comunications” i sasvim je moguće da će Novak Đoković biti njen prvi klijent.

"Biće to agencija za PR najvišeg nivoa, gde ćemo pružati medijske usluge klijentima u čitavom regionu, od Slovenije, preko Hrvatske, do Srbije. Tokom svih ovih godina napravila sam jake kontakte i sigurna sam da ću vrlo brzo imati najmanje desetak jakih klijenata", rekla je tada Vojtehovski. Sa vlasnikom „Pinka“ Željkom Mitrovićem razišla se prijateljski i sporazumno i do kraja godine ostaće voditeljka popularnog kviza “Trenutak istine”.

"Željko Mitrović i ja smo dugogodišnji prijatelji i razišli smo se kao takvi. Nije bilo nikakve svađe među nama. Ja sam jednostavno odlučila da krenem u privatne vode i da se ubuduće bavim poslom portparola u okviru svoje agencije 'Vojtehovski Comunications', koju otvaram ovih dana", rekla je voditeljka.

2024 © - Vesti online