Četvrtak 06.10.2011.
08:00
intimatemedicine.com.

Upoznajte ekstremne ženske fantazije

Žene imaju mnogo ekstremnije fantayije nego što se to misli, pitanje je samo koliko će pričati o njima
 

Tepanje

Regresija znači vraćanje u neki deo detinjstva. Generalno regresija predstavlja vraćanje, što znači ponašati se kao dete između 2. i 6. godine života. Sklonost regresiji se može videti i kada se uživa u tepanju, tako da partneri jedan s drugim komuniciraju kao s malim detetom (moja beba, mišić, malena... ). Regresija nudi osećaj zadovoljstva, ako neko dominira na način kao da ste vi dete i da se on ili ona brine za vas u premoćnoj ulozi oca, odnosno majke.

Nakon dužeg vremena osećaj zadovoljstva u situacijama kad neko dominira i kada zamišljate da ste dete može uzrokovati želju da i na seksualnom području postanete dete. Želite da se druga polovina oblači u dečju odeću da se samozadovoljava pred drugima, da plače i urinira.


Egzibicionizam

Sva pokazivanja u javnosti mogu se svrstati u egzibicionizam (takođe i pred samo jednom osobom). Gledaoci najčešće ne učestvuju aktivno, na primer žena koja je pod tušem s vrlo mladim dečkom i uživa u tome da se pokazuje pred nevinom osobom.Te fantazije je često teško realizovati jer je potrebno naći publiku. Ostaju dva rešenja: ili želite da "improvizujete" pred prijateljima i komšijama ili ćete naći posao u jednom od područja gde su takve aktivnosti potpuno uobičajene ili ćete zamoliti partnera da glumi potrebnu publiku; ako ste dovoljno odvažni, pozovite prijatelja ili prijateljicu, i improvizujte striptiz.


Seks sa životinjama

Fantazije koji se odnose na privlačnost prema životinjama najčešće su upućene prema psima, majmunima, kozama i konjima.

Ovako nešto je prilično rašireno među ženama.


Seks sa porodicom

Kod te fantazije partner pokušava da uspostavi odnos tipa majka/sin ili otac/ćerka. Na primer, žene mogu da igraju ulogu majke i tako da omoguće svom partneru da stvori iluziju da zamenjuju njegovu pravu majku. Starija žena u seksualnom odnosu s mlađim i nižim partnerom može da ostavi utisak kao da opšti sa vlastitim sinom.

Ista situacija će biti i u slučaju da žena pokuša u svom partneru da pronađe oca zbog starosti ili veličine (ta želja je često nesvesna). Oni kod kojih su fantazije o incestu vrlo jaki zahtevaće od partnera da se preoblače u dečake ili devojčice (tako da bi stekli utisak da seksualno opšte s vlastitom decom), ili će od partnera tražiti da glume prizore koji ih podsećaju na detinjstvo.

2024 © - Vesti online