Ponedeljak 03.10.2011.
12:52
Vestionline

Bakari Sanja polomio nogu

Sanja pauzira nekoliko meseci

Bakari Sanja se povredio u padu posle kontakta sa Benoom Asu-Ekotoom na "Vajt Hart Lejnu“ tokom duela koji je završen pobedom Totenhema rezultatom 2:1.

"Posle detaljnijih pregleda i procena moći ćemo da kažemo više o povredi. Operacija u ovom trenutku nije isključena“, kaže se u saopštenju Arsenala.

Posle londonskog derbija, menadžer Arsenala Arsen Venger je istakao da je veoma zabrinut zbog 28-godišnjeg Sanje.

"Mnogo smo zabrinuti, Sanja je odmah prebačen u bolnicu. Rano je bilo šta reći, ali prvi znaci nisu dobri“, naglasio je Venger.

Zbog povrede, Sanja neće igrati za selekciju Francuske u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Albanije i Bosne.

Venger odbio da se rukuje sa pomoćnim trenerom Totenhema

 

Po završetku utakmice na "Vajt Hart Lejnu", Arsen Venger je pružio ruku menadžeru Totenhema Hariju Rednapu i njegovom pomoćniku Kevinu Bondu, a onda je krenuo ka tunelu. Tu se našao i pomoćni trener domaćina Klajv Alen koji je pružio ruku Vengeru, ali Francuz ga je samo pogledao i nastavio ka svlačionici.

 

To je izazvalo izliv besa kod Alena koji je nazvao Vengera pogrdnim rečima, a redari koji su se našli u blizini sprečili su da svađa preraste u fizički obračun.

 

Posle utakmice, Venger se prvo pravdao da nije ni video pruženu ruku Alena, ali onda je to na neki način opovrgao.

 

"Pružio sam ruku menadžeru (Hariju Rednapu) i njegovom asistentu (Kevinu Bondu). Koliko još puta je trebalo da pružim ruku, je l' postoji neko pravilo?" zapitao se Venger.

2024 © - Vesti online