Nedelja 02.10.2011.
21:56 >> 01:12h
Vestionline, Beta

Srbija slavi veliki uspeh odbojkašica

Veliko slavlje na ulicama srpskih gradova

Uz zvuke automobilskih sirena i sa zastavama Srbije građani su kružili ulicama grada do mosta na Ibru, a radost zbog pobede odbojakašica iskazivali su i bacanjem petardi.

Proslava na Jarinju

U kafićima i ugostiteljskim objektima mladi su pratili tok utakmice, a na barikadama na improvizovanim video bimovima građani su navijali i bodrili odbojkašice Srbije.

Beograđani u centru grada proslavljaju titulu Evropskog prvaka koju su osvojile odbojkašice. Čuju se sirene automobila, a iz vozila se vijore zastave Srbije.

Slavlje na ulicama Kosovske Mitrovice

Jagodinci, među kojima je najviše mladih i članova svih sportskih društava, uz navijačke rekvizite, pesmu, skandiranje, vožnjom gradskim ulicama automobilima iz kojih vojore zastave Srbije, slave uspeh odbojkašica Srbije.

Proslava na ulicama Beograda

Upriličen je vataromet u centru grada, a detonacije od ispaljenih petardi odekuju iz svih delova grada. Sudeći po raspoloženju slavlje će potrajati duboko u noć...

Novak: Bravo devojke, bravo tečo Zorane!

 

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković čestitao je srpskim odbojkašicama titulu šampiona Evrope, a posebno "svom teči" selektoru Zoranu Terziću.

 

"Sjajno,najbolje! Šampioni! Srbija... Neverovatna odbojka u 2011! Bravo devojke, bravo "tečo Terza", napisao je Đoković na svom Tviter profilu.


Đoković je uživo u dvorani "Pionir" posmatrao finalni meč i radovao se pobedi srpskih odbojkašica protiv Nemačke sa 3:2.

2024 © - Vesti online