Nedelja 02.10.2011.
10:15
Vestionline, zurnal.rs

Partizanu trofej u Laktašima

Nikola Peković - MVP turnira

Crno–beli su bolje otvorili meč i polako uvećavali prednost, da bi na kraju prve četvrtine imali šest poena viška. U drugom periodu Beograđani su odlično igrali odbranu i nisu dozvolili momcima iz Aleksandrovca da im zaprete, dok su u napadu bili veoma efikasni.


Igokea je u pet minuta postigla samo tri poena, da bi njeni igrači posle toga zaigrali malo angažovanije i onemogućili Partizanu da naprave nedostižnu prednost.

Treća deonica protekla je u jednakoj igri obe ekipe. Aleksandrovčani su na pet minuta pre kraja ovog perioda stigli na samo pet poena zaostatka.

Međutim, crno–beli su tada malo dodali gas i ponovo vratili dvocifrenu prednost.

Sigurnom igrom u poslednjoj četvrtini Partizan je kontrolisao rezultat i nije dozvolio Igokei da ih ugori u bilo kojem trenutku. 

Prvotimac crno-belih Dušan Kecman zadovoljan je ostvarenim rezultatom na turniru.


"Bio je ovo kvalitetan turnir i naša poslednja provera pred sezonu. Spremni smo, zadovoljni smo sa adaptacijom novih igrača. Nikola Pejaković je naše najveće pojačanje ove sezone i drago nam je da smo se i sa njim brzo uigrali. Igokea je kvalitetna ekipa, prilično nam je dobro parirala i nadamo se njihovom skorom povratku u NLB ligu", rekao je Kecman, a prenose "Novosti".

2024 © - Vesti online