Nedelja 02.10.2011.
00:43
Index.hr

Kosor: Ne idemo u Beograd po mišljenje

Jadranka Kosor: Ne plašimo se više nikoga
 

"Po svoje mišljenje nećemo više ići u Beograd. Ne idemo tamo klečeći, pognuto i po svoje mišljenje", naglasila je Kosorova.


Kosorova je podsetila sve prisutne da su upravo u vreme kada nije vladao Tuđmanov i Sanaderov HDZ, rezana prava branitelja, stradalnika Domovinskog rata i rodilja. Kako je rekla, "njen HDZ to neće dozvoliti".
 

"Oni su rezali, a da nisu trepnuli", rekla je Kosorova, dodajući da se oni ne boje "ni britvi ni metli". Obećala je da će raditi još više za Hrvatsku, a posebno njeni ministri, te da nju u tom velikom radu neće zaboleti prepone.


Građanska akcija, poznata po performansima u Zagrebu, pobrinula se da premijerku Jadranku Kosor u Vukovaru dočeka neugodno iznenađenje.

Naime, putokazi za Remetinec s logom HDZ-a postavljeni su na raskrsnici kojom se od sportske dvorane ulazi u Ulicu Blage Zadre, te na kružnom toku, kojim se u Borovom naselju odabire pravac za centar, Osijek ili Dalj.

Dan uoči Sabora HDZ-a u Areni Zagreb, pred dvoranom su osvanuli transparenti s porukom "Sutra - skup 10.000 kandidata za Remetinec", a na Trgu Bana Jelačića postavili su tuš za pranje greha HDZ-a, a pred sedištem te stranke WC šolju "koja čeka Kosor da je svečano otvori".

2024 © - Vesti online