Subota 01.10.2011.
03:34
Večernje novosti

Jovana: Venčanje sa Željkom na proleće

Jovana Janković i Željko Joksimović
 

- Imamo nekoliko opcija u planu i sigurno ćemo se venčati do kraja sledećeg leta - rekla je buduća mlada Jovana Janković. - Biće to svakako intiman čin, u krugu najbližih prijatelja i rođaka, ali nikakvih detalja u vezi venčanja još nema.


Iako je san svake devojke da se uda u venčanici, verenica Željka Joksimovića je istakla da na venčanju neće nositi tradicionalnu belu haljinu.


Inače, pop pevač Željko Joksimović komponuje muziku za film “Šešir profesora Koste Vujića“, koji se snima u režiji Zdravka Šotre. Premijera filma o najslavnijoj generaciji maturanata Prve muške gimnazije, po romanu Milovana Vitezovića, očekuje se oko Nove godine u “Sava centru“, a popularni muzičar ističe da je za njega veliki izazov rad na ovom projektu.


- Moram da priznam da lepši tekst za ekranizaciju nisam čitao - rekao je Željko Joksimović. - Upoznao sam i gospodina Milovana Vitezovića, koji je takođe prisustvovao prvoj klapi. Današnje generacije malo znaju o čuvenoj Prvoj muškoj gimnaziji, samim tim značaj filma je u podsećanju na to vreme. Uradio sam songove, kojih u filmu ima mnogo i, naravno, noseću muzičku temu za čitav projekat. O svemu sam se detaljno dogovorio sa Zdravko Šotrom. Inače, ovo je naš četvrti zajednički projekat i mogu da kažem da film obećava.


Reditelj Zdravkom Šotra i muzičar Željko Joksimović saradnju su započeli u seriji “Ranjeni orao“, koja je oborila sve rekorde gledanosti. Popularni pevač je zatim komponovao muziku i za film “Ivkova slava“ i seriju “Greh njene majke“, koji su takođe snimljeni u Šotrinoj režiji.

2024 © - Vesti online