Sreda 28.09.2011.
16:51 >> 21:24h
Blic

Ana Nikolić sebi za rođendan kupuje stan

Karijera mi nikada nije išla bolje: Ana Nikolić
 

- Uvek za rođendan poželim da mi se desi nešto lepo tokom sledeće godine, da ostvarim neki san, da postignem ono čemu težim, ali sada sam prvi put poželela da sve ostane baš ovako kako je danas. Karijera mi nikada nije išla bolje, a u ljubavi sam presrećna. Samo neka potraje sve ovo - priča Ana.


Zahvaljujući dobrim pesmama na albumu “Mafija kafe” Ana je imala mnogo nastupa ove godine, zaradila ozbiljan novac i rešila da kupi stan. Za razliku od ranijih honorara koje je mahom trošila na garderobu, tašne i cipele, ovoga puta je na nagovor brata prištedela pare, pa će ušteđevinu uložiti u nešto konkretnio - stan u Beogradu.

U ljubavi nikada nije bila srećnija. Pomirila se sa Draganom, svojom velikom ljubavi iz Crne Gore sa kojim je proletos raskinula. Iako je nekoliko meseci bila sa jednim Rusom, koji ima neki beznis u Crnoj Gori, lepa pevačica nikako nije mogla da preboli svom đetića, pa su se nedavno pomirili i proveli divne trenutke na Crnogorskom primorju i putujući po Evropi.


Kako Ana do kraja oktobra ne planira da radi, već samo da uživa sa svojim dragim, nastaviće da se švrćkaju po svetu i uživaju u podgrejanoj ljubavi.

2024 © - Vesti online