Sreda 28.09.2011.
10:02
Vestionline

Manćini: Tevez odbio da uđe u igru!

Tevez pred suspenzijom u Mančester Sitiju

Mančester Siti je poražen u Minhenu od Bajerna 2:0 u meču 2. kola Lige šampiona, a menadžer "građana" Roberto Manćini, pored neuspeha ima još veće glavobolje u okviru ekipe. Kako prenosi "BBC" Karlos Tevez je u 54. minutu odbio da uđe u igru umesto bosanskog reprezentativca Edina Džeka.

"Ne mogu da prihvatim da jedan igrač odbije da uđe u igru. To je neviđeno i ako se ja budem pitao, on će leteti iz kluba. Što se mene tiče završio je. Da li možete da zamislite da se nešto slično dogodi u Bajernu, Milanu ili Mančester Junajtedu? Ako hoćemo napred on više ne može da bude sa nama", rekao je Roberto
Manćini posle meča.

Ubrzo posle izjave trenera ''Građana'', oglasio se i argentinski napadač, koji je navodno odbio da uđe u igru.

''Želim da se izvinim svim navijačima Mančester Sitija, sa kojima sam uvek imao jaku vezu, za svaki nesporazum koji se desio u Minhenu. Oni razumeju ko sam ja na terenu. U Minhenu sam se zagrevao i bio sam spreman da igram. Ovo nije vreme za specifične detalje, jer se ništa nije desilo. Bilo je konfuzije na klupi. Želim samo da izjavim da nikad nisam odbio da igram. Idem napred i spreman sam da igram i da izvršavam svoje obaveze'', napisao je Tevez u svom saopštenju.

Za Argentinca mnogi tvrde da se namerno tako ponaša kako bi klub smanjio cenu od 50 miliona evra i na zimu ga prodao. Šta je istina vreme će pokazati.

2024 © - Vesti online