Utorak 27.09.2011.
22:46
novosti.rs

Čvrljak: Marijana, našu ćerku nećeš voditi u Beograd

Nove muke Marijane Čvrljak
 

Pobednica rijalitija „Veliki brat“, Marijana Čvrljak, posle razvoda se našla pred još jednom preprekom - bivši muž Ivan joj ne dozvoljava da njihovu ćerkicu Korinu odvede u Beograd, gde bi mogla da se upozna sa Nemešom.

"Marijana je jako oprezna i zato svoju ćerku Korinu još nije upoznala sa ljubavnikom Nikolom Nemeševićem. Čeka da i formalno bude razvedena žena", rekao je blizak prijatelj ovogodišnje pobednice "Velikog brata".

Tokom rijalitija sa Nemešom, Marijana je planirala zajednički život u Beogradu. Marijana mu je stalno pričala o kćeri Korini, a on joj je tad govorio kako se već oseća kao njen otac. Obećao joj je da će se nakon izlaska iz kuće brinuti o njima.

Marijana je zasad odustala od plana da Korinu odvede u Srbiju. Marijana je nedavno rekla i da traži stan u Zagrebu.

"Ivan je pristao da kći živi s Marijanom jer je dobra majka, ali ko bi dopustio da mu dete supruga odvede u drugu državu. On to neće dopustiti. Korina je ovde okružena ljubavlju. Obožava dedu Ivu, kao i Ivanove roditelje i njoj bi nedostajala porodica", kaže Marijanin prijatelj.

Iako devojčica ne živi s ocem, on i dalje plaća vrtić u Šibeniku. Marijanine prijateljice kažu da s njima ne razgovara o životu s Nemešom, a Korina je premala pa ni ne razume da joj roditelji nisu zajedno.

Pobednica "Velikog brata" ovih dana je otputovala kod Nemeša u Beograd, a Korinu ostavila Ivanu.

2024 © - Vesti online