Sreda 28.09.2011.
08:00
Vestionline

Prvi sajam potrošačke elektronike



Na Sajmu će biti izložene najnovije tehnologije iz domena audio i HiFi uređaja, elektronika za automobile, motore, kamione, potom segmenti IT industrije, digitalne kamere, igre za računare, kućanski aparati, mobilni telefoni, navigacija...

Konceptualno, sajam se oslanja na četiri ključna segmenta - izložbeni, gde će posetiocima biti predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja, ali i zabavni, gde će posetiocima na raspolaganju biti najmoderniji zabavni sadržaji, 3D biskopi, konzole, Microsoft Kinect, World Cyber Games takmičenje...

U segmentu edukacije posetioci će moći da prisustvuju različitim predavanjima, prezentacijama i premijerama, dok će u segmentu prodaje posetioci moći da kupe većinu izloženih proizvoda po povlašćenim cenama u specijalizovanim prodavnicama.

Ključni razlog za pokretanje ovog Sajma predstavljaju stalni napredak tehnologije i njena sve veća dostupnost, ali i sve veće interesovanje javnosti u Srbiji, kao i u čitavom regionu jugoistočne Evrope, ističu organizatori.

CE&HA sajam se organizuje po uzoru na tri najveća svetska sajma iz ove oblasti - IFA u Berlinu, CeBit u Hanoveru i International CES u Las Vegasu.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara, parkiranje je 50 dinara po satu, a radno vreme je od 10 do 19 sati u petak i subotu i od 10 do 17 sati u nedelju.

2024 © - Vesti online