Utorak 27.09.2011.
13:51
Vestionline

Prvi susret Vojvodine i Partizana posle prekinutog finala Kupa

Starta Tejga nad Trajkovićem u kaznenom prostoru Partizana

Igrači Vojvodine u tome nalaze motiv, iako to ne priznaju, dok crno - beli žele da prekinu prvenstvene neuspehe protiv Voše, jer su u šampionatu izgubili poslednja dva meča.


Meč u finalu kupa je završen pobedom Partizana, Vojvodina se povukla sa terena iritirana odlukama sudije Veselinovića. U trenutku prekida bilo je 2:1 za Partizan.

Nakon toga se u priču umešala i politika, reagovali su "disciplinci", bolje da nisu, jer gotovo nijedna odluka nije opstala. Pojeo vuk magarca.

"Znam da je finale kupa teško zaboraviti, navijačima posebno, ali bih voleo da oni više razmišljaju o sadašnjosti, a ne o onome što je bilo", kaže u "Sportskom žurnalu" Miroslav Stevanović.

U Partizanu su svesni da će biti teško. Prošle godine su dva puta u šampionatu poraženi od Vojvodine. U prvom delu šampionata u Novom Sadu je bilo 2:0 za Vošu.

"Tačno je to, ali ti porazi nemaju nikakve veze. Ne znače ništa, svaka utakmica je priča za sebe",izjavio je "Sportu" mladi Lazar Marković, otkrovenje sezone.

Vojvodina je sa 12 prikupljenih bodova posle tri pobede i tri remija na tri boda udaljenosti od vodećeg tandema, Partizana i Crvene zvezde

Meč se igra u subotu od 19 časova, očekuje se pun "Karađorđe", a utakmicu će prenositi i RTS.

Volkov se vraća u tim

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, moći će u narednoj utakmici da računa i na Aleksandra Volkova. Levi bek crno-belih povredio je prednju ložu, pa je zbog toga propustio utakmicu s Radom.

2024 © - Vesti online