Utorak 27.09.2011.
12:46
E. V.

Pevači u blatu i Milan Kalinić drvoseča

Poznate ličnosti ovog puta valjaju se u blatu - bukvalno. Međutim, ovakve emisije mogu da budu i opasne, pa se nedavno na snimanju Nemanja Nikolić ozbiljno povredio.

Pokušavajući da preskoči prepreke na poligonu punom blata, pevač se okliznuo, nezgodno pao i zadobio povredu glave. Uplašeni organizatori odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali su lekari posle detaljnih pregleda i analiza utvrdili da je imao mnogo sreće i da je prošao bez ozbiljnijih povreda.

- U ovom trenutku jedino mogu da kažem da se odmaram kod kuće i da se dobro osećam. Pokušao sam da na najbolji način prođem sve prepreke, ali na jednom delu nisam uspeo. Okliznuo sam se i pao, nakon čega mi je pozlilo. Nisam razmišljao o mogućim posledicama već mi je bilo bitno da igru izguram do kraja - rekao je Nemanja.

Osim njega, na poligonu kod Pančevačkog mosta u blatu snage su odmerile i Zvezde Granda Bojana Šarović, Jovan Stefanović, Jelena Vučković i drugi.

Najavljen je dolazak i drugih, poznatijih pevača, pa se pravo veselje na snimanju tek očekuje posebno kad se u blatu dohvate prsate srpske pevačice.

Nije poznato koliko novca pevači dobijaju za ovaj posao, ali s obzirom na to da će se VIP Vitezovi iz blata emitovati na RTV Pinku koji duguje honorare bivšim farmerima i dvoranima, osim malo popularnosti teško da će se pevači omrsiti kod Željka Mitrovića kad je novac u pitanju.

Zato ne čudi što su mnogi bivši farmeri svakim danom sve više ljuti na vlasnika ružičaste televizije, koji već mesecima prolongira isplatu novca, koji su oni zaradili prodajom sopstvene intime i integriteta, burnom svađama na granici fizičkog obračuna ili trpeli javna poniženja poput Miloša Bojanića, a sve zarad podizanja gledanosti rijalitija.

Međutim, nije Pink jedini koji gledaocima nude jeftinu zabavu i kako upozoravaju psiholozi negativno utiču na mlade ljude.

U bespoštenu trku za rejting uključila se i Prva televizija. U nedelju uveče Milan Kalinić izazvao je protivnike u emisiji "Izađi na crtu", glumeći nepobedivog tipa pokazao zavidno umeće u sečenju drveća, pa mnogi na estradi smatraju da je ovaj glumac po profesiji konačno dobio pravu ulogu - postao je drvoseča.

Uostalom, treba pokazati i mišiće koje je s teškom mukom uspeo da nabaci u teretani, mukotrpno vežbajući zbog ovog šou program.
 

U gostima kod Štefana

 

Milan Kalinić pohvalio se da je nedavno bio gost kod čuvenog nemačkog voditelja Štefana Raba, po čijoj licenciranoj emisiji se i radi Kalinićev šou "Izađi na crtu".

 

I dok se srpski takmičari bore za nagradu od 25.000 evra, Nemci su dogurali do nagrade od milion i po evra, ali važnije od toga je, kako tvrdi Kalinić, to što je dobio korisne savete od kolege.

2024 © - Vesti online