Ponedeljak 26.09.2011.
16:13
Vestionline

Policija sa puškama spašavala sudije

Morali su da sačekaju naoružane policajce

Utakmica je nekako završena rezultatom 1:1, pošto su gosti u nadoknadi vremena preko Freda postigli izjednačujući pogodak. Tada je navijačima Paranaensea pukao film, pošto ih je sudija Vagner Revej još u 50. minutu iznervirao kada je svirao nepostojeći ofsajd, pa su utrčali na teren i okupili se oko tunela koji vodi u svlačionice.

Sudije su ostale na centru sve dok nisu došli pripadnici specijalne policije, sa sve dugim naoružanjem i rasklonili gužvu.  

Da to nije slučaj samo u Brazilu, već se slične stvari događaju kod nas ili komšiluku potvrđuje subotnje dešavanje u Banjaluci, kda su navijači domaćeg Borca utrčali na teren u želji da se obračunaju sa navijačima sarajevskog Željezničara.

Do prekida je došlo u 33. minutu, kada su navijači Borca sišli sa tribina i preko terena krenuli ka delu stadiona gde su bili stacionirani gostujući navijači, kako bi se sa njima obračunali, a samo zahvaljujući intervencije policije, izbegnut je totalni haos.

U Srbiji je bilo dosta problema između navijača i policije za vreme odigravanja Kup utakmica, a neredi su se dešavali u Novom Pazaru i Nišu. 

Dva policajca su povređena i 24 osobe su privedene u neredima koje su izazvali navijači Radničkog iz Niša, posle utakmice sa OFK Beogradom. Među privedenima je bilo čak 13 maloletnih osoba.

2024 © - Vesti online