Subota 24.09.2011.
08:50 >> 12:46h
Mondo

Fetboj Slim oduševio publiku u "Areni"

Majstor za dobru atmosferu: Fetboj Slim
 

Žurka je počela već oko 21 čas, publika je polako zauzimala najbolja mesta, gužve na šankovima su uobičajene, jer su svi žurili da uzmu piće i nekako se proguraju što bliže bini da bi pozdravili pionira elektro densa Normana Kventina Li Kuka, poznatijeg kao Fetboj Slim.

I dok se čekala zvezda "dvoranu je zagrejao" DJ Tomas Gendej, njegov set bio je odlična uvertira u ono što je počelo tačno u 23 časa - zvučnici su umuknuli, svetla se pogasila, bim "oživeo"… Nije dugo trebalo a da se iz mraka pojavi prepoznatljiva žuta košulja sa "smajlijima".

Bitovi uveliko poznati i stih "Put Your Hands Up" bili su dovoljni da hiljade ruku budu u vazduhu, laseri su obasjali dvoranu i žurka je počela. Čaše pune piva su poletele, ali nikome nije smetalo, temperatura je već uveliko bila podignuta.

Vodio je Britanac publiku kroz nekoliko proteklih decenija, od "nežnih nota" sededmdesetih, do trenutno najvećih hitova kao što je "Rolling In The Deep" u svojoj interpretaciji.

Smenjivali su se hitovi "Right Here, Right Now", "Song For Lindy", "I See You Baby"…

Ipak, tačno u jedan čas iza ponoći Fetboj slim je publiku još jednom pozdravio sa "I am in Belgrade b…" i nestao u mraku.

2024 © - Vesti online