Sreda 23.12.2009.
02:31
Vestionline

FARMA: Cakana više ne stanuje ovde

Otpala Marina (levo), otpala Cakana (u sredini), ostala samo Maja...
 

Samo dan pre superfinala srpski narod (i ko još ne iz okruženja) pokazao je da to što drugi farmeri i voditelji šoua misle - ne znači ama baš ništa. Cakanini drugari sa Farme prilično su se iznervirali kad su saznali za odluku gledalaca.

"Niko ovde nije mogao da se snađe bez nje, ne znamo da nađemo ništa! Ni šibicu, ni hleb, ni toalet papir!“, vidno pobesnela je vikala Viktorija.

Folk pevačica Dragica Radosavljević-Cakana i sama je priznala da nije očekivala da ispadne iz borbe za 100.000 evra pre superfinala.

"Mislim da sam zaslužila da budem u superfinalu, naročito ako pogledamo sav rad i zalaganje, i pošten odnos prema drugima... Na Farmi sam se ponašala kao kod svoje kuće, čak sam radila i ono što inače ne radim. Što se tiče svađa, mogli ste da vidite sve te incidente sa Majom, nema potreba da pričam o tome... A šta da kažem o superfinalistima? Za mene je ovo veliko razočarenje i iznenađenje. Ne volim neradnike i ljude koji su aljkavi. I to je dosta... ", istakla je Cakana.

U borbi za 100.000 evra sada su ostali: Igor Lazić-Nigor, Milan Topalović-Topalko, Maja Nikolić i Snežana Mišković-Viktorija, Marko Đurovski i Sandra Obradović.

2024 © - Vesti online