Utorak 22.12.2009.
21:31
Vestionline

Pila je 10 različitih lekova odjednom

Naime, kako saznaju losanđeleski mediji, u njenoj spavaćoj sobi je pronađeno čak 10 različitih lekova: "topamaks" protiv epilepsije i migrene, "metilprednizolon" protiv astme, "vicoprofen i hidrokodon" za ublažavanje bolova, "propranolol" za hipertenziju (koji se ne sme uzimati s lekovima protiv astme), antibiotik "claritomicin", "prozac" protiv depresije, "klonopin i ativan" kojima se leče napadi teskobe i depresija, "karbamazepin" koji se prepisuje u lečenju epilepsije.

Već je poznato da su neki lekovi bili prepisani na ime njene majke Šeron, supruga Simona i još nekoliko osoba. Nagađanja da je Britani bila zavisna i da je njenoj zavisnosti potpomogao suprug koji se s njom drogirao, pa zato ne želi obdukciju, muž i majka su pokušali da opovrgnu.

Na pitanje zašto ni on niti njena majka nisu reagovali na to što se žali na bolove u donjem delu trbuha i nedostatak daha nekoliko dana pre smrti, Simon je odgovorio kako je Britani često imala jake menstrualne bolove.

Šeron Marfi je dodala da je njena kćerka nedavno posetila doktora, a Simon je rekao kako je verovao da je Britani samo iscrpljena.

Ta tvrdnja ima smisla, jer je glumica unazad 12 meseci učestvovala u čak osam televizijskih i filmskih projekata. U dogovoru su bila još dva posla, ali sa jednog je bila otpuštena usred snimanja, dok joj je "Disney" otkazao ugovor pre samog snimanja.

Navodno o Britani njene kolege nisu imale najbolje mišljenje, opisujući je kao “osobu koja ne poznaje granice”. Takođe, spominje se i da je često znala da odlazi sa snimanja usred posla.

I čak kada se uz to doda njena opsesija mršavošću, zatim dijabetes, astma, estetski tretmani i niz jakih lekova, još uvek je službeni stav da njena tragična smrt nije bila nasilna.

2024 © - Vesti online