Petak 23.09.2011.
13:13
Vestionline

Robi: U Kulu po pobedu

Prosinečki: Nadam se da ćemo ostvariti pobedu

"Utakmicom za vikend završavamo seriju od tri uzastopna gostovanja. Nadam se da ćemo ostvariti pobedu i tako zaokružiti ovaj mini ciklus sa maksimalnim učinkom. Hajduk je dobra i organizovana ekipa, koja je na startu prvenstva pokazala da je najprijatnije iznenađenje u ligi. Odlični su u defanzivi, i odlikuje ih dobra igra kod prekida, kao i organizovane kontre i polukontre" izjavio je Robi.

Nikola Petković, deli mišljenje svog šefa, ali ističe da je svaki igrač svestan čiji dres nosi i da u nedelju očekuje tešku borbu, iz koje će crveno-beli izaći kao konačni pobednici.

"Tradicija govori da je gostovanje u Kuli uvek vruće za nas. Međutim, to je bio i slučaj i u Čačku u poslednjih par godina, pa smo pobedili. Ukoliko uđemo u utakmicu sa željom da nametnemo svoj stil igre i u prvih dvadeset minuta stavimo do znanja Kuljanima ko je ko na terenu, očekujem trijumf", optimista je Petković. 

Kuljani su sjajno započeli novi šampionat i trenutno imaju identičan učinak kao i Crvena zvezda od četiri pobede i jednog poraza.

2024 © - Vesti online