Četvrtak 22.09.2011.
12:10
Vestionline

Poraz Zvezde na startu SAHA lige

Igor Butulija: Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača

Crvena zvezda na startu novog regionalnog takmičenja nije ostavila dobar utisak protiv odličnog predstavnika Hrvatske Neksa, koga sa klupe predvodi bivši trener Partizana Kasim Kamenica.

Gosti su, naročito u drugom poluvremenu, ostavili sjajan utisak, igrajući čvrsto u odbrani i vešto koristeći kontranapade, protiv kojih domaćin nije imao rešenja.

“Mi smo u drugom poluvremenu došli do svoje igre i lako poentirali kontranapade. U prvom delu smo igrali bez plana, ali je drugi deo utakmice protekao onako kako smo želeli”, rekao je posle utakmice Kamenica.

Trener Crvene zvezde Igor Butulija je rekao da su njegovi mladi igrači u prvom delu izgoreli zbog važnosti utakmice.  U drugom delu nisu imali rešenja protiv sjajnog kontranapada gostiju.

“Igrali smo ispod svojih mogućnosti. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača. Nadam se da će Zveze da u nastavku lige igrati bolje. Naše ambicije su da u sva četiri takmičenja igramo najbolje što možemo”, rekao je Butulija. 

U Regionalnoj ligi, pored Crvene zvezde od srpskih klubova učestvuje još šabačka Metaloplastika, koja je na startu SAHA lige zabeležila pobedu nad ekipom Izviđača sa 38:32.

2024 © - Vesti online