Četvrtak 22.09.2011.
10:37 >> 13:32h
Mondo

Gej stranka zapravo velika laž?

Gej lezbejski info centar u dopisu medijima navodi da se dotični forum svake godine oglasi pred Paradu ponosa, zbog čega su LGBT organizacije i prošle godine upozoravale na ovu vrstu manipulacije.

I homoseksualci dobijaju stranku

"LGBT forum je prošle godine zahtevao da im se dozvoli spaljivanje srpske zastave, a ove godine je došla na red Stranka za seksualna prava koja će najverovatnije tražiti prava za pedofile. Ovi jeftini trikovi imaju za cilj da se razljuti javnost i poveća nasilje na Paradi ponosa.

Svako svoje saopštenje "LGBT forum" započinje sa ''dugogodišnji LGBT aktivisti“ za koje niko nikada nije čuo, niti ih je ikada video, niti u saopštenju postoji kontakt telefon," navodi se u saopštenju.

Zato se u dopisu Gej lezbejskog info centra još jednom apeluje da se ne naseda na ove jeftine manipulacije i laži protivnika Parade ponosa.

Zvanično osnivanje stranke održaće se na samoj Paradi ponosa 2. oktobra ove godine, a tada će početi i skupljanje potpisa za registraciju stranke.

"Pozivamo sve građane dobre volje i evropskih shvatanja da svojim prisustvom i potpisima podrže ovogodišnju beogradsku Paradu ponosa, kao i zvanično osnivanje SSP", navodi se na kraju saopštenja.

2024 © - Vesti online