Sreda 21.09.2011.
20:05
E. V.

Posle pritvora nikad bolje!

- Odlično sam i nikad se bolje nisam osećala! Samo sam malo umorna i neispavana. U pritvoru su se korektno ponašali prema meni - kratko je rekla Danijela, očigledno još uvek mamurna.

Mamurna: Danijela Vranić

Ona je, da podsetimo, privedena nakon potere saobraćajne policije u nedelju uveče kada je izazvala haos u centru Beograda. Kada su policajci konačno uspeli da je zaustave i nateraju da izađe iz automobila, ona je nasrnula na policajca, ošamarila ga i iscepala mu uniformu.

Prijatelji pevačice zabrinuti su zbog nje jer ona već duže vreme ima problema s alkoholom, a incident koji se dogodio samo je bila kap koja je prelila čašu.

Kada se otreznila Danijela je shvatila u kakvom se sosu nalazi i da se neće lako izvući iz skandala u koji se uvalila, posebno što je fizički nasrnula na policajca, što je ozbiljno krivično delo zbog koga je zaprećena kazna zatvorom.

Ona je i letos imala problema na Crnogorskom primorju kada je pijana bauljala na sceni, pa je gazda lokala u kome je trebalo da peva bio primoran da je udalji sa bine.

2024 © - Vesti online