Sreda 21.09.2011.
14:15
Vestionline

Beograd oblepljen: Konuzin "ambasador Srba u Srbiji"

"Gospodin Aleksandar Konuzin je u Srbiji pod stalnim napadom i udarom posle njegovog nastupa na Forumu za Bezbedost, na kojem je izneo stav apsolutne većina građana Srbije i rekao ono što misli i oseća Srpski narod. Od toga trenutka jurišnici domaćih izdajnika i strani plaćenici neprestano bez osnova kleveću i zlonamernim napadima pokušavaju da manipulišu javnošću u vezi obraćanja ambasadora tokom foruma", piše u saopštenju SNP 1389.


Pripadnici SNP-a 1389 su polepili više hiljada plakata sa likom Aleksandra Konuzina po centru Beograda i predgrađima. Kako kažu iz pokreta prolaznici su pozdravljali ovu akciju, tražeći na poklon plakate.

Nastupom Aleksandra Konuzina danas se bavila i ruska štampa koja zaključuje da bi ovaj incident mogao da ima uticaj na savezništvo Beograda i Moskve. Prema pisanjima moskovskih medija, Konuzinov nastup jeste bio neuobičajen, ali je neprimeren, kako kažu, bi i komentar moderatora foruma Ivana Vejvode, kao i sam stav Srbije prema sopstvenom problemu - Kosovu i Metohiji. 

2024 © - Vesti online