Sreda 21.09.2011.
08:15
Press

Danijela Vranić šest godina vozila bez dozvole

Danijela Vranić
 


Kako piše beogradski “Pres“, protiv nje su podnošene prekršajne prijave i ti postupci čekaju sudski epilog jer je 16. juna prošle godine u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu zaustavljena takođe pijana. Danijela je tada imala jedan promil alkohola u krvi. Interesantno je da Vranićka tada nije imala dozvolu kod sebe, pa je proverom utvrđeno da je vozila sa dozvolom koja je istekla još 2004. godine, što znači da je šest godina vozila bez važeće saobraćajne isprave. Očigledno je da je ona posle toga izvadila novu dozvolu, a pošto je postupak pred Prekršajnim sudom još u toku, njoj još uvek nije oduzet dokument.


Inače, kako piše “Pres“ pozivajuči se na izvor blizak policiji, u noći kada je Danijelin džip konačno zaustavljen na Terazijama, pevačica i njena sestra Jasmina K, koja je sedela na mestu suvozača, počele su da vređaju policajce. Jasmina je takođe u krvi imala 1,14 promila alkohola, ali je uspela da izađe iz auta i svojim telom zaštitila vrata vozača kako policajci ne bi uspeli da izvuku Danijelu iz auta.


- Sklonite se! Pustite je - vikala je pevačicina sestra uz niz teških uvreda.


Protiv nje je podneta prijava za krivično delo sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti. Ništa manje bučna nije bila ni Danijela, koja je dok je policajcu cepala uniformu vikala:


- Ne znate vi ko sam ja?! Vi ste suviše mali! Ja poznajem ljude koji su iznad vas!

2024 © - Vesti online