Sreda 21.09.2011.
06:29
Alo!

Palma: Nisu homosekusalci, nego pederi

Dragan Marković Palma 
 

- Do pre neki dan sam ih zvao homoseksualcima, a sada ih nazivam pederima! U svetu je to “Parada ponosa“, a kod nas je to parada srama - rekao je Marković i dodao:


- Teško onom detetu koje usvoje homoseksualci, još pogotovo ako je muško! Bog je stvorio Adama i Evu, a ne Adama i Stevu - rekao je Palma.
 

Amidžić: Cenim iskrenost kod gostiju

Autor i voditelj emisije Ognjen. Amidžić rekao je za “Alo!“ da cenu iskrenost svojih gostiju.
- O svom stavu pričam na svoj način. Volim kada gosti pričaju otvoreno i iskreno. Nema potrebe da ja iznosim svoj stav po ovom pitanju. Ko razume - shvatiće.

On je prepričao slučaj kada je čak hteo da pomogne dvema lezbejkama tako što će ih zaposliti, želeći da naglasi da ima razumevanja za LGBT populaciju.


- Pre izvesnog vremena, kod mene su u kabinet došle dve lezbijke, koje su imale oko 35 godina. Rekli su mi koje su seksualne orijentacije i da imaju problem jer su nezaposlene. Saslušao sam ih i odlučio da im pomognem. Našao sam im posao, ali se to izjalovilo jer su njih dve bile na moru u periodu kada su bile pozvane na razgovor za posao. Pa neka mi neko sada kaže da ja mrzim gejeve i lezbijke - rekao je Marković, koji je još jednom pokazao netoleranciju kada je više puta u emisiji ponovio da je “homoseksualnost bolest“.

2024 © - Vesti online