Ponedeljak 19.09.2011.
12:21
Vestionline, novosti.rs

Đoković pauzira mesec dana

Bez Đokovića na mastersima u Pekingu i Šangaju

Prema mišljenju fizioterapeuta Miljana Amanovića, neopohodno je da prođe najmanje 28 dana, kako bi se Nole u potpunosti oporavio i bio spreman na maksimalne napore.

To znači da će Đoković gotovo sigurno propustiti turnir u Pekingu koji počinje 3. oktobra, dok je i učešće na takmičenju u Šangaju (9. oktobar) pod znakom pitanja.

Troicki: Novače, hvala ti!

 

Viktor Troicki je objasnio da je odluka da Novak Đoković igra protiv Del Potra bila zajednička i zahvalio se naboljem igraču sveta, što je pokušao da pomogne našoj reprezentaciji.

 

"Hvala mu što je uopšte došao da bude sa nama, a naročito što je izašao. Znam da je hteo da pobedi. Imao je jake bolove i nije mogao...", rekao je Troicki, koji se složio s tim da je roviti Đoković bio bolji izbor od njega.

 

"Svi smo stali iza toga da Novak igra, pričali smo između sebe šta je najbolje. On je na kraju ispao heroj, hteo da je pobedi i ja mu do neba zahvalan. Ja nisam imao uspeha protiv Del Potra i bilo bi mi jako teško da ga ovog puta pobedim, jer je u sjajnoj formi, a ja ne baš. On je to znao, dao je sve od sebe, probao je...", dodao je Troicki i poručio da će svi biti na okupu i 2012. godine.

2024 © - Vesti online