Ponedeljak 19.09.2011.
11:08
Alo!

Karleuša se uselila u novu kuću

Jelena Karleuša i Duško Tošić
 

- Oduševljena sam Španijom! Sevilja je prelep grad, sa fantastičnom klimom i arhitekturom od koje zastaje dah! Boravak sam iskoristila da s agentom pronađem odgovarajuću kuću i u tome sam uspela. Duško i ja smo izabrali vilu u klasičnom španskom stilu, gde ćemo porodično uživati, a najviše Atina i Nika, zbog prelepog dvorišta sa bazenom i palmama - rekla je Karleuša za “Alo!“


Ona će ipak nakratko morati da prekine boravak u Sevilji kako bi nastupila u Ljubljani, a otkrila nam je i koliko je ponosna na supruga.


- Klima u Sevilji je topla, a ljudi i više nego srdačni. Veoma sam ponosna na muža jer je Betis veliki klub, ali i oni su dobili najboljeg levog beka. Fanatično sam kupovala sve novine jer je Duško tamo na svim naslovnim stranama, a ja sam ipak njegov najveći fan. Nažalost, morali smo da se rastanemo jer imam zakazan nastup u Ljubljani, ali se uskoro sa decom vraćam u Sevilju - dodala je popularna pevačica.

“Baladom započinjem novu muzičku kampanju!“

Pored činjenice da je majka i supruga, ali i zvezda koja neprestano nastupa, Jelena Karleuša uspela je i da se posveti pesmama za novi album, za koje joj je tekstove, kao i mnogo puta do sada, pripremila Marina Tucaković, a sve će uskoro iznenaditi novom baladom.


- Odmah po povratku sa nastupa ću ponovo uživati u ulozi supruge i majke, dok moji saradnici ne završe rad na novom albumu. Mogu da vam otkrijem da ću kampanju za novi album započeti baladom zbog koje će zaplakati svi. Marina Tucaković je prevazišla sebe - otkrila je JK.

2024 © - Vesti online