Ponedeljak 19.09.2011.
08:00
Smedia

Novi serum šalje Botoks u istoriju

Foto: Ilustracija
 

Od redovnih i bolnih uboda injekcijama Botoksa pa sve do plastičnih operacija, ljudi, a posebno žene već decenijama traže način da prevare starenje i odgode pojavu bora što je duže moguće.

Nimalo začuđujuće, kozmetička industrija se vrlo rado odazvala ovoj borbi, neprestano stavljajući na tržište nove i "bolje" proizvode i preparate.

Nažalost, uprkos brojnim obećanjima o visokim postocima žena kod kojih neka krema uklanja bore, do sada nije postojala ni jedna prava i dugotrajna alternativa operaciji zatezanja kože ili tretmanima Botoksa.

Tim naučnika koji stoji iza seruma Freezeframe kaže da je tim vremenima došao kraj, budući da smatraju kako su izumeli kremu koja za svega pet minuta briše sve tragove starenja na vašem licu.

Više od 14.000 ljudi trenutno se nalazi na listi čekanja za ovaj eliksir mladosti čija cena od oko 75 evra nikako nije bezazlena.

Njeni tvorci tvrde da krema u sebi sadrži preparate za opuštanje mišića koji u nekoliko minuta potpuno ravnaju sve nabore na koži. Najvažniji sastojak ove kreme zove se Inhiboks, koji u sebi sadrži aminokiseline koje popravljaju ostarele ćelije kože, imajući pritom zatezajući efekt.

Naučnici tvrde da je ova kombinacija apsolutno najefikasnija ikada izmišljena te čak 30% uspešnija u uklanjanju bora od dosadašnjih "Botoks u bočici" proizvoda, koji su se oslanjali na sastojak Argireline.

Hoće li se ova obećanja pokazati istinitima kada sledeće nedelje proizvod krene u slobodnu prodaju, ostaje da vidimo, prenosi Metro.

2024 © - Vesti online