Subota 17.09.2011.
18:53
Blic

Šinejd O'Konor na Tviteru pretila da će se ubiti

Šinejd O'Konor
 


Irska pevačica Šinejd O'Konor (44), koja je početkom godine otkrila da boluje od manične depresije i bipolarnog poremećaja, tokom proteklih dana ostavljala je neke zaista uznemirujuće poruke na svom tviter profilu. Njeni fanovi su se toliko zabrinuli, da su pozvali policiju.

"Ako neko zna kako mogu da se ubijem a da moja deca ne saznaju za to, zamolila bih ga da mi to kaže što pre.", napisala je Šinejd u sredu, a kasnije je dodala: "Bila sam kod psihijatra kako bi mi produžio recept za lekove, i rekao mi je da sam loša majka, tako da se sad nadam da neću preživeti pokušaj samoubistva. Već godinama me tretiraju kao ludu osobu, a ja samo želim da odem u raj, a da ne povredim svoju decu."

Jedan od zvezdinih obožavatelja, koga su poruke uplašile, istog dana je pozvao policiju koja je ubrzo posetila dom Šinejd O Konor. Nakon nekoliko dana, ona je na tviter postavila novu poruku, koja glasi: "Nema ništa loše ako poželite da se ubijete - samo nemojte to i da ostvarite. Uživajte u kupkama. Grlite jastuke."

Šinejd je čak postavila i oglas na jednom sajtu za upoznavanje partnera, tako da se čini da je ipak uvidela i vedriju stranu života. Ona ima četvoro dece i bila je udata tri puta, ali se u više navrata izjašnjavala kao lezbejka.

2024 © - Vesti online