Petak 16.09.2011.
15:45
Vestionline

Ni PAOK ne voli sudiju Mažića

'Glavni' sudija - Milorad Mažić

Iako je Mažić dosudio penal za PAOK, a Lino nedugo zatim postigao gol, srpski sudija je odlučio da se udarac mora ponoviti, jer je nekoliko fudbalera Totenhema ušlo u kazneni prostor, pre nego što je Lino došao do lopte.

Brazilac je u ponovljenom pokušaju promašio čitav gol, što je bio detalj koji je direktno uticao na rezultat, pošto je meč 1. kola Lige Evrope završen bez golova.

Menadžer Totenhema Hari Rednap izveo je na teren drugi tim, što zbog povreda, što zbog predstojećeg derbija sa Liverpulom, a domaćin je imao još jednu veliku priliku da pobedi i to preko Ivića koji je u nadoknadi vremena pogodio prečku, ali je rezultat ostao ne promenjen.

"Veoma sam zadovoljan našom partijom, naročito u prvom poluvremenu kada smo držali loptu u našem posedu. Igrali smo u neprijateljskoj atmosferi, bilo je fantastično, toga nema na puno stadiona u svetu. Navijači zaista pokreću svoju ekipu i mojim momcima je bilo jako teško da se suoče sa tim, ali uprkos neiskustvu, bili su sjajni", rekao je menadžer "pevaca" Hari Rednap posle meča.

2024 © - Vesti online