Petak 16.09.2011.
02:17
Vestionline

Seksualno obrazovanje na iranski način

Pre nego što vam bilo šta kažemo pogledajte dramatičnu scenu seksualnog odnosa na samom početku filma.

Za početak svojevrsne iranske video verzije "Kamasutre" autori su odlučili da izaberu dva cveta, što nas je podsetilo na zapadnu verziju o pčeli i cveću.

Međutim, prema podacima koje smo našli na Internetu a tiču se prevoda, ovaj video-udžbenik daje praktične savete o seksualnom odnosu i kako ga učiniti što boljim i prijatnijim.

Tako je sve počelo

Između ostalog se kaže: "pokušajte da podignete partnerku posle seksa, kako bi videli da li je teža nego što je bila. Qko imate osećaj da je teža nego ranije, to je pouzdan znak da je doživela orgazam".

Ovaj 15-minutni vodič kroz seks pokriva mnoge teme, od lošeg i dobrog uticaja parfema, higijeni, pa čak i o lošem uticaju opijata na seksualni odnos. Video između ostalog savjetuje kako muškarac treba ženu da uzbudi jezikom umesto prstima, a preranu ejakulaciju treba da leči čestim seksom!

"Voljeni prijatelj" je najprodavaniji DVD u Iranu, a do skoro se mogao naći samo ispod tezge. Zvanični Teheran je odlučio da ga konačno odbri, što je pravi šok obzirom da je verska policija do sada oštro kažnjavala i sam razgovor o seksu.

2024 © - Vesti online