Četvrtak 15.09.2011.
17:37
Vestionline

Kolarov: Slomio sam nos, pa šta!

Neustrašiv - Aleksandar Kolarov

Kolarov je polomio nos još u prvom poluvremenu, ali ga to nije sprečilo da nastavi da igra i postigne jedini gol za Siti u 74. minutu, iz slobodnog udarca. On je odmah u sledećem minutu izašao iz igre.

"Polomio sam nos ali to nije važno. Moj gol? Jedino bih bio srećan da sam postigao pogodak i da smo dobili meč. Ali, Napoli je igrao veoma dobro i važno je da nismo izgubili prvu utamicu. Bilo nam je potrebno da postignemo jedan ili dva gola na početku i onda bi sve bilo lakše za nas. Ipak, nije loše ni osvojiti bod", izjavio je srpski reprezentativac.

 

Manćini: Tata, izvini zbog remija sa Napolijem

 

Menadžer fudbalera Mančester sitija Roberto Manćini izvinio se svom ocu zbog toga što "gradjani" nisu pobedili Napoli u prvoj utakmici Lige šampiona, prvoj kojoj je prisustvovao i Aldo Manćini otkako je njegov sin preuzeo engleski klub.

 

Manćini je priznao da strahuje od toga da će ga otac pošteno izgrditi zbog načina na koji su igrali njegovi igrači, i dodao da će ipak imati šansu za popravni protiv Fulama.

 

"Očekujem njegove kritike, to je prvo što će se dogoditi. On sada ostaje za meč protiv Fulama u nedelju", rekao je Manćini odmah posle meča i pokušao da se opravda:

 

"Moguće da smo bili nervozni jer nam je ovo prva utakmica. Sledeća će biti znatno opuštenija, neće biti razloga za nervozu. Svaki susret u LŠ je drugačiji i težak, i zato je važno da igramo jednostavan fudbal".

2024 © - Vesti online