Četvrtak 15.09.2011.
13:48
Vestionline, Blic

Savo Milošević pomoćnik selektora Crne Gore!

Savo Milošević započinje trenersku karijeru u Crnoj Gori

Rekorder po broju nastupa u nacionalonom timu obavljaće funkciju savetnika selektora "sokolova", a kako se saznaje dobiće i funkciju u Fudbalskom savezu Crne Gore.

Uz podršku predsednika FS Crne Gore Dejana Savićevića, selektor "sokolova" Branko Brnović juče je boravio u Beogradu gde je pregovarao sa nekadašnjim asom Partizana i internacionalcem u Engleskoj, Španiji, Italiji i Rusiji.

Milošević je prihvatio izazov da pomogne Crnogorcima, koji se u kvalifikacionoj grupi za plasman na Evropsko prvenstvo nalaze iza Engleske, uz pretnju Švajcaraca kojima gostuju, da umesto njih odu u baraž.

Zbog toga će Savo bogatim iskustvom na novom poslu pomoći Crnogorcima, bivšem saigraču iz Partizana i prijatelju iz španskih dana, mlađem od braće Brnović.

Podsetimo, Branko Brnović je nedavno nasledio na klupi hrvatskog stručnjaka Zlatka Kranjčara, uprkos uspešnim rezultatima koje je imao.

Milošević će osim rada u stručnom štabu biti od pomoći Savezu, odnosno predsedniku Savićeviću. Odlaskom u Podgoricu, Milošević će se nakon tri godine vratiti u fudbal, pošto mu je poslednja stanica 2008. bio Rubin sa kojim je kao igrač osvojio šampionsku titulu u Rusiji.

U međuvremenu nije uspeo da se domogne predsedničke funkcije u Partizanu.

2024 © - Vesti online