Četvrtak 15.09.2011.
02:47
V. T. - Vesti

Nema za farmere, ima za koktel

Iako je rekao da se užasava slavlja na kojima se besomučno i u nedogled pričaju prazne priče, gazda Pinka se žestoko raspričao dok su se gosti premeštali s noge na nogu čitav sat. A kad nije držao mikrofon, u ruci mu je bila čaša sa alkoholom i neizbežna cigareta među prstima.

Bez čaše ne može: Željko Mitrović, Nikolina Pišek i Miodrag Kostić Kole

Za to vreme gosti u ćoškovima u pola glasa komentarisali su da je preterao u druženju sa čašicom, posebno zbog njegovog zdravstvenog stanja i teške bolesti od pre nekoliko meseci. Među prisutnima je bilo bivših farmera i dvorana koji su pokušavali da sakriju bes i očajanje zbog neisplaćenih honorara.


- Ja nemam hleba da jedem, a ni paru još ne dobih! Kad pomislim koliko je novca potrošeno na ovaj koktel, nije mi dobro! - vajkao se jedan od bivših, razočaranih učesnika rijalitija, ipak se ne usuđujući ni reč da kaže odlično raspoloženom Mitroviću, koga su u stopu pratili kršni momci iz ličnog obezbeđenja.

Njegov dugačak govor, nonšalantno ponašanje i druženje sa čašicom nisu se dopali ni njemu bliskim ljudima. Ali kritike svom šefu i prijatelju su ostavili za neku drugu priliku.

Inače, na Željkovoj zabavi okupio se srpski političko-estradni krem: Aleksandar Vulin, Miroslav Mišković, Neda Ukraden, Bora Čorba, Olja Karleuša, Dragica Radosavljević Cakana, Ilda Šaulić, Saša Popović, Lepa Brena, Srđan Đoković i mnogi drugi.

2024 © - Vesti online