Sreda 14.09.2011.
17:34
Vestionline

Juve i Inter u trci za Toresom

I dalje na ceni - Fernando Tores

Za Toresa interesovanje već pokazuje prvak Italije Milan, koji je najavio da će poslati zvaničnu ponudu u zimskom prelaznom roku. Međutim, izgleda da će dobiti ozbiljnu konkurenciju u gradskom rivalu i klub iz Torina.

Fernando Tores stigao je u Čelsi u januaru iz Liverpula za rekordan transfer na Ostrvu od 50 miliona funti. Nije opravdao očekivanja pošto je postigao samo jedan gol na 22 utakmice.

Šta više, zamerio se ljudima u klubu i treneru Andre Viljas-Boašu nakon intervjua španskim medijima u kojem je kritikovao saigrače iz veznog reda da su spori.

Ipak, menadžer ga je pohvalio nakon odlične partije u utorak uveče protiv Bajer Leverkuzena na startu Lige šampiona, kada je dva puta bio asistent u trijumfu 2:0.

"Rešili smo taj slučaj i ne želim više da se vraćam na tu temu. Fernando je odigrao odličnu utakmicu, sjajno se kretao, posebno bez lopte, i na kraju je namestio oba gola. Sasvim zadovoljavajuće. Iskreno, verujem u njega i ubeđen sam da će uskoro početi i da postiže toliko čekane golove", rekao je Viljas-Boaš engleskim medijima.

2024 © - Vesti online